Diana gourmet

DIANA gourmet a luat naștere din dorința de a deschide în Râmnicu Vâlcea primul magazin dedicat exclusiv produselor alimentare premium și bio și de a oferi vâlcenilor accesul la produse de calitate superioară, perfecte pentru un stil de viață sănătos și armonios. Pe scurt, ne-am propus să transformăm mersul la cumpărături într-o experiență senzorială și mai provocatoare.

De la idee și până la execuția acesteia, cuvântul-cheie a fost „calitatea”, magazinul fiind poziționat pe segmentul premium, dar și al produselor bio, o categorie extrem de pretențioasă. Alegerea sortimentației a fost unul dintre cele mai dificile procese, întrucât am dorit să aducem unele produse în premieră pe piața vâlceană, oferite într-un spațiu comercial care să exceleze prin calitate, funcţionalitate, inovație și design. Oferta pornește de la produse şi preparate din carne, alimente de bază și ajunge până la raftul de cosmetice, traseu pe care simțurile cumpărătorilor sunt pe deplin provocate de calitățile și de aspectul produselor, alese cu multă grijă.
O atenție deosebită a fost acordată bineînțeles zonei cu produse și preparate din carne DIANA, loc în care clienții pot descoperii produse premium, de la carne de porc și de oaie, până la carne de vită, proaspătă și suculentă, iar pentru pasionații de bucătărie, surprize gourmet.

Amplasat în cea mai aglomerată zonă a orașului Râmnicu Vâlcea, Piața Centrală, modernizată recent de municipalitate, magazinul DIANA este deschis de luni până vineri intre orele 09.00 – 22.00, sâmbăta între orele 9.00 – 20.00 şi duminca între orele 9.00 – 18.00.

Adresă: Strada General Magheru numărul 7, bloc D, parter, Râmnicu Valcea, judeţ Vâlcea
Adresă e-mail: gourmet@diana.com.ro
Program: Luni – Vineri 09.00 – 22.00 Sâmbătă 09.00 – 20.00 Duminică 09.00 – 18.00